ANKARA / ELMADAĞ - Hasanoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

4-8 Eylül sektör işbirlikleri konularında okulumuz personeline bilgilendirme yapıldı.

Ağu

“Yenilikçi Saç Bakım Alanı Uygulamalarında Avrupa Stajı Dokunuşu kapsamında Güzellik Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz ispanya'ya giderek staj yapmışlardır.

Okulumuzda eğitim öğretim yılı boyunca yapılan etkinlik ve faaliyetler

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şehit Fahrettin Boyraz Anadolu Lisesi ve Elmadağ Anadolu Lisesi'nde 9. sınıf öğrencilerine okulumuz tarafından alan şefleriyle beraber alan tanıtımı yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akiif'i Anma Günü Proogramı okulumuz konferans salonunda yapıldı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.