ANKARA / ELMADAĞ - Hasanoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hasanoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
İSTASYON MAH. MENDERES BUL. HASANOLAN MESLEKI ANADOLU TEKNIK LISESI NO: 40/1 ELMADAĞ / ANKARA
Vizyon
Gelişen teknolojik şartlara bağlı olarak; Ülkemizin ihtiyaç duyduğu gerekli mesleki donanıma sahip bireyler yetiştiren, bulunduğu çevrede eğitim kadrosu ve öğrencileri ile önder ve örnek olan, kültür ve mesleki eğitim merkezi olmak öncelikli amacımızdır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Manevi değerlerine saygılı, Yaratıcı,araştıran ve sorgulayan, Teknolojik gelişmeleri takip eden, Üreten,Kendini her alanda yetiştiren, Mesleki eğitimin önemini bilen, Okuyan, Çevresini koruma bilinci gelişmiş ve bu anlamda herkese örnek olan bireyler yetiştirmektir.
Osmanlı Mutfağı Yarışmasında Türkiye Birinciliği,Beyaz Bayrak
Kaloriferli - Doğalgaz
Ulaşım
Hasanoğlan - Ankara (Ulus - Gençlik Parkı) arası Özel Halk Otobüsleri çalışırlar.Ankara´dan gelirken okulun önünden, giderken 500 Metre ilerden geçerler. Genelde yarım saatte bir otobüs karşılıklı olarak kalkar.Sabah ve akşam saatleri biraz daha yoğunlaşır. Elmadağ´a da özel minibüsler yarım saatte bir hareket ederler.
Yerleşim Yeri
Yaklaşık 10.000 nüfuslu, Elmadağ İlçesine bağlı bir mahalle durumunda bulunan yerleşim yeridir.
Ankara Ulus´a 33 KM - Elmadağ Merkez´e 10 KM
sınavla öğrenci alımı yapılmamaktadır.
okul sınav başarı durumu geliştirilmesi amaçlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda kız voleybol müsabakaları yapılıyor. İlçemiz çapında yapılan turnuvaları katılıyoruz. Folklor ekibimiz faaliyetlerini sürdürüyor.
Okulumuz çapında bilimsel çalışmalar yapılıyor.
Okulumuz çapında eğitim projeleri yapılıyor
Yurt dışı projelerde yer aldık ve yine almak için başvurularımız mevcuttur.