ANKARA / ELMADAĞ - Hasanoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

NEBİYE ERCİYAS - OKUL MÜDÜRÜ

1966 ağustos ayında 8 çocuklu bir işçi ailesinin 6. çocuğu olarak dünyaya geldi.

ilk orta ve lise öğrenimini Trabzon´da tamamladı.

Yüksek öğrenimini İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji alanında gerçekleştirdi.

Zorunlu hizmetini Siirt Merkez YİBO´da tamamladı.

Bakanlık kararıyla Ankara Atındağ Hüseyin Güllü Ceylan ilk öğretim okuluna atandı.

Burada iki yıl görev yaptıktan sonra,Ankara Gazi Lisesinde Felsefe grubu öğretmeni olarak 11 yıl görev yaptı .

Uzman öğretmenlik sınavı ve ardından Anadolu lisesine geçiş sınavını kazanarak Elmadağ Gazi Şahin Anadolu lisesine atandı.

Eş durumu tayini ile Cumfuriyet Anadolu lisesine atandı.Burada 8 yıl Felsefe grubu öğretmeni olarak görev yaptı.

Görevde yükselme sınavına girerek 2017 -2018 Eğitim-Öğretim yılında Şerife MTA lisesine müdür yardımcısı olarak atandı.

Buradaki 4 yıllık görevinin ardından görevde yükselme sınavına girerek Elmadağ Hasanoğlan MTA lisesine müdür olarak  göreve başladı.

Halen bu görevi sürdürmektedir. Evli, 3 erkek çocuk ve bir kız torun sahibidir.