ANKARA / ELMADAĞ - Hasanoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınav Takvimidir

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem 1. sınav takvimidir.

Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğrencilerinin çalışma ortamı

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Sorumluluk Sınavı Tarihleridir

Ekm

Okulumuzda yapılan sivil savunma tatbikatı.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle beraber Ankara'nın başkent oluşu ile ilgili hazırladıkları sunum.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Hasanoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul aile birliği genel kurul toplantısı 11.10.2023 tarihinde saat 15.00'te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır tüm velilerimizin katılımı rica olunur.

Ekm

Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürümüz okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi dinledi. Okulumuzun idari kargo, öğretmen, öğrencilerin dilek ve şikayetlerini dikkatle dinledi. Özellikle öğrencilerin istekleri üzerinde durarak varsa eksiklerin giderileceği konusunda bize destek olacaklarını belirtti. Şube müdürümüze destek ve yardımları için kendisine teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 9. sınıfların alan tercihi yaparken izlemesi gereken işlem basamaklarıdır.

Eyl

Sorumluluk sınavına girecek öğrencilerin isim listeleri ve sınav tarihlerinin duyurusudur.

VELİLERİMİZLE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞME SONUCUNDA VELİ GÖRÜŞME FORMU DOLDURULMAKTADIR.

Mesleki Açık Lise Uygulamalı Sınavları 10 Ocak 2023 Salı Günü yapılacaktır.